Η Soundstar είναι εισαγωγέας και εθνικός διανομέας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, που ιδρύθηκε το 1984. Εξυπηρετούμε στους πελάτες μας με αξιόπιστα προϊόντα προστιθέμενης αξίας σε προσιτές τιμές. Έχοντας αποδεδειγμένες και καθιερωμένες σχέσεις με όλα τα μέλη του δικτύου διανομής σε μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης και ανεξάρτητους εμπόρους, φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, εγγυόμαστε τη σταθερή ροή προϊόντων και επιχειρηματικών συναλλαγών.

Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει τους τομείς του σπιτιού, του γραφείου καθώς και των αυτοκινήτων με το σύνθημα «Βελτιώστε τη ζωή σας» με την αποκλειστική διανομή συσκευών από μάρκες όπως AKAI με συσκευές εικόνας και ήχου, με μικρές οικιακές συσκευές και οικιακό εξοπλισμό μέσω της γκάμας προϊόντων υψηλής ποιότητας της FIRST AUSTRIA, DECT τηλέφωνα και υψηλού επιπέδου PMR με την παγκοσμίως γνωστή μάρκα τηλεπικοινωνιών από τη MOTOROLA, εξοπλισμό γραφείου από τη γερμανική εταιρεία OLYMPIA, GPS αυτοκινήτων / μοτοσυκλετών – συστήματα συναγερμού που προέρχονται από τη Νο.1 μάρκα αυτοκινήτου και οικιακών συναγερμών GT ALARM. Από το 2020 διανέμουμε επίσης μια σειρά από τηλέφωνα DECT, μπαταρίες, αξεσουάρ και hi-fi αυτοκινήτου από την PHILIPS και καταφέραμε να γίνουμε ο αποκλειστικός διανομέας για καταστροφείς εγγράφων και πλαστικοποιητών από την HP. Τέλος, το brand-mix συμπληρώνεται από τις ιδιόκτητες σειρές προϊόντων OSIO μικροσυσκευών, πολυμέσων αυτοκινήτου, GPS, DVD, R / CD / MP3, cd, ηχείων, ενισχυτών, καλωδίων και άλλων συστημάτων ήχου όπως φορητές συσκευές αναπαραγωγής ΜΡ3 & ΜΡ4.

Από γεωγραφική άποψη, η λειτουργία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη επιτρέπει την καλύτερη πρόσβαση στα προϊόντα των προμηθευτών μας, ενώ το εκπαιδευμένο προσωπικό πωλήσεων είναι πάντα σε επαφή με διάφορα σημεία πωλήσεων σε εθνικό επίπεδο, διευκολύνοντας τις συναλλαγές και τα σχόλια των πελατών. Επιπλέον, το συγκρότημά μας στη Θεσσαλονίκη υποστηρίζει μάρκετινγκ, διαφήμιση, λογιστικές υπηρεσίες, τεχνική υποστήριξη, επισκευές, αποθήκη, εγκαταστάσεις αυτοκινήτων και εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Ως εθνικός Διανομέας προσφέρουμε υπηρεσίες “end 2 end” όπως:

  • Πληροφορίες αγοράς
  • Τοποθετήσεις προϊόντων
  • Διανομή
  • Δοκιμή, έλεγχος, επιθεώρηση όλων των προϊόντων
  • Τιμολόγηση και λογιστικές υπηρεσίες
  • Merchandising
  • Μάρκετινγκ
  • Εγγύηση προϊόντων
  • Εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας;

Συμπληρώστε την αίτηση συνεργασίας και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.